Pedicure Diana de Vulder

Dé pedicure bij u thuis!

Bij u thuis

Of u nu slecht ter been bent of druk met uw werk of kinderen, of een eigen zaak hebt. Een pedicure die bij u aan huis komt is fijn, alles kan gewoon doorgaan, u kunt uw telefoon gewoon opnemen, kinderen kunnen spelen of lekker een slaapje doen, het kan allemaal.                                                         Ik kom graag bij u langs!

Het enige wat u nodig heeft :

- een stoel waar u lekker in zit                                                                                                                                 - een stopcontact                                                                                                                                                        - schone voeten

Ik werk volgens de code van de voetverzorger, dat houdt in dat ik hygiënisch te werk ga. Ik werk dus alleen met schone instrumenten en materialen. Ik heb een schort om, een mondkapje en handschoenen, dit voor mijn eigen bescherming en die van u.